Χάνει τον αγώνα της Ντιναμό Μόσχας με τον Παναθηναϊκό ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς υπέστη οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Πέμπτης (18/9) με το «τριφύλλι» κάτι που επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Γκουράμ Ατζόεφ.

«Ο Ματιέ (σ.σ Βαλμπουενά) το βράδυ της Δευτέρας αισθάνθηκε οξύ πόνο. Οι γιατροί μας αντέδρασαν γρήγορα και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου ο παίκτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Βαλμπουενά είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε το πότε θα επιστρέψει, αλλά νομίζω πως θα χάσει σίγουρα τους δύο ερχόμενους αγώνες», τόνισε ο Ατζόεφ.

Το ξεκίνημα του Βαλμπουενά στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ντιναμό είναι εντυπωσιακό, καθώς σε οκτώ παιχνίδια έχει σημειώσει δυο γκολ και έχει σερβίρει πέντε ασίστ.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσπάθεια της Ρεν να γεμίσει το γήπεδο με Ολυμπιακό - Από 15 ευρώ τα εισιτήρια!

Οριστική η αλλαγή ημέρας και ώρας στο Ρεν-Ολυμπιακός

Sold out το τσάρτερ του ΟΦΗ για το Βουκουρέστι και τη μάχη με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν