Εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες θα μείνει ο Ράνταλ Φάλκερ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό ματς με τη Σάσαρι.

Όπως είχε εκτιμήσει από την αρχή το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση και θα χάσει τους αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τη Λούντβιγκσμπουργκ για το Champions League, αποφεύγοντας τουλάχιστον τα χειρότερα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ:

Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για το πρόβλημα του Ράνταλ Φάλκερ.

Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ (σ.σ. τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με Ντιναμό Σάσαρι) υποβλήθηκε σήμερα (09/11) στην Ευρωκλινική σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό, ο οποίος τον αφήνει εκτός δράσης για – τουλάχιστον – δέκα (10) ημέρες.

Υποβάλλεται σταθερά σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση

Ηρακλής: Πάνοπλος και με sold out κόντρα στον ΠΑΟΚ

Συνάντηση ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ-Πρόσκληση Βεζυρτζή σε Λιόλιο για το ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου στα όσα κατήγγειλε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τον Λιόλιο

Λιόλιος: «Όσο και αν προσπαθήσουν να λασπολογήσουν με κακόγουστα σκετσάκια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Δημητρακόπουλος: «Ο Λιόλιος είναι ιδιοκτήτης του Προμηθέα - Τα sms για τους διαιτητές…»

Live Streaming: Η αποκαλυπτική συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Μαρούσι

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από το Μαρούσι: «Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ελληνικό μπάσκετ»

Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη η απόφαση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει – Θέλουμε οι τίτλοι να κρίνονται στα γήπεδα»

«Αδιαπραγμάτευτη η αντίδραση, αναχρονιστικές πρακτικές»: Κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. και Θύρας 13!

TAGS: A.E.K.