Τις υπηρεσίες ενός σημαντικότατου… όπλου θα στερηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Όπως ενημέρωσε η Μπάγερν Μονάχου, ο Άριεν Ρόμπεν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Ολλανδός δεν θα έρθει στην Αθήνα στις 16/09 για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο ματς των «οράνιε» απέναντι στην Ισλανδία (αντικαταστάθηκε στο 30’) αποδείχτηκαν αρκετά σοβαρές για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα του από τραυματισμούς.

Η ουσία είναι πως ο παίκτης, που έχει επιστρέψει στο Μόναχο, δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των Καταλανών για το ματς απέναντι στους ερυθρόλευκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην αποστολή της Λίβερπουλ για το ματς στη Μασσαλία ο Μο Σαλάχ!

Νικολακόπουλος: «Με τη Λεβερκούζεν μπορεί να κερδίσεις, αλλά αν οι Γερμανοί σε βρουν μπόσικο…»

Μπαρτσελόνα: Χωρίς Γιαμάλ και Τόρες στην Πράγα

Ακάντζι: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι η ισχυρότερη ομάδα της Ευρώπης αυτή την περίοδο, όχι η Άρσεναλ»

Σταματέλος: «Θέλει πάθος και συγκέντρωση ο Μεντιλίμπαρ απόψε - Τα πλάνα του Βάσκου τεχνικού»

Eπέστρεψε στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί-Υπολογίζεται για το Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν: Τελικός... πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους

Χαμός στην προτελευταία αγωνιστική: Η Ίντερ θέλει να… γλιτώσει τους μπελάδες και να τους μεταφέρει στην Άρσεναλ!

Χιούλμαντ: «Θα παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε έναν τόσο σκληρό αγώνα»

Τσανάκας: «Αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό για μια μεγάλη νίκη - Τα δεδομένα με Ελ Κααμπί και 11άδα»