Απών από τα δύο πρώτα παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Η ρωσική ομάδα με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο σέρβος πλέι-μέικερ δεν έχει αποθεραπευτεί τελείως από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και στο δεξί του πόδι.

Έτσι θα συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή του για τις επόμενες ημέρες, με το ιατρικό επιτελείο της ρωσικής ομάδας να εκτιμά ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!