Μεγάλη απουσία για τους Χιτ ενόψει play-off, που δεν θα υπολογίζουν στην βοήθεια του Κρις Μπος, αφού τελικά δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην υγεία του.

Υπήρχαν λίγες ελπίδες να προλάβει o έμπειρος φόργουρντ την postseason και τελικά ο θρόμβος στο αίμα που τον έχει αφήσει εκτός από τον Φεβρουάριο (το είχε και τη περασμένη χρονιά) παραμένει, γεγονός που τον αναγκάζει να μείνει εκτός.

Για την κατάστασή του μίλησε ο συμπαίκτης του Γκόραν Ντράγκιτς: «Είναι σκληρό για τον ίδιο, ήθελε πολύ να είναι μαζί μας στο παρκέ και του είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί ότι θα κάθεται έξω και δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει. Ακόμη και να μην αγωνιστεί τον χρειαζόμαστε μαζί μας γιατί λόγω της εμπειρίας του μπορεί να μας εξηγεί τι κάνουμε λάθος».

O Μπος τη φετινή σεζόν σε 53 παιχνίδια μέτρησε 19.1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ σε 33.5 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»