Δίχως τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σουόνσι (16/8).

Ο Λουίς Φαν Χααλ εξήγησε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

«Όταν βρίσκεσαι σε διακοπές για τρεις εβδομάδες, αυτό που σου λείπει είναι οι προπονήσεις και όχι οι αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός για τον συμπατριώτη του, που μαζί έφτασαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στις ΗΠΑ για το τουρνουά ICC και τώρα θα μπει σε ρυθμούς προετομασίας εν όψει της νέας σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»