Με προορισμό την Ισπανία και την πόλη Μαρμπέλα αναχώρησε σήμερα (14/1) η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου.

Ο ουκρανικός σύλλογος θα περάσει τις επόμενες 13 ημέρες στην ισπανική πόλη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το χειμερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της και να προσαρμοστεί όσο καλύτερα γίνεται σε αγωνιστικές συνθήκες μεσογειακής χώρας, ενόψει των δύο αναμετρήσεων κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την αποστολή της ομάδας ωστόσο απουσιάζει το όνομα του Κονγκολέζου επιθετικού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα παραμείνει στα πιτς για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τέλος οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν και τις ομάδες κόντρα στις οποίες θα δώσουν τα απαραίτητα φιλικά προετοιμασίας. Αυτές είναι οι εξής: Σεν Γκάλεν (19/1), Χάουγκεσουντ (20/1), Στουρμ Γκρατς (23/1), Όσιγιεκ (26/1) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (27/1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Σε άλλη διάσταση ο Κωνσταντέλιας - Ψαγμένη η επιλογή του Λουσέ»

Μιχαηλίδης: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Καλή χημεία και υγιής ανταγωνισμός με Χατζηδιάκο»

Λίσι: «Διαφορετικός ο Κωνσταντέλιας - Να δημιουργήσουμε και άλλα τέτοια βράδια στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Οι στιγμές του Κωνσταντέλια έκριναν την πρόκριση - Πιο ουσιαστικός και έμπειρος ο ΠΑΟΚ»

Πήρε από το χέρι την Μπενφίκα και της έδωσε την πρόκριση με μυθικό καρέ ο Παυλίδης - Τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στα playoffs του Europa League

Ανατροπή με τριάρα για την Άντερλεχτ του Μπιανκόν και τώρα… ΠΑΟΚ - Το προφίλ των Βέλγων και οι ημερομηνίες των αγώνων

«Τι κάνεις αγόρι μου»: Η περιγραφή Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις γκολάρες πρόκρισης του Κωνσταντέλια!

Κόστιουκ: «Εμείς δεν έχουμε παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια»!

Έκανε σεφτέ στα γκολ για τη νέα σεζόν ο Παυλίδης!

TAGS: A.E.K.