Μόλις λίγους μήνες έμεινε μακριά από το πρωτάθλημα του Ισραήλ ο Μαρκ Λάιονς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ''Walla Sports'', ο ένας εκ των στόχων του Ολυμπιακού για τον αντι-Χάκετ φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο 27χρονος γκαρντ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Τουρκία και την Ουσάκ Σπορτίφ, προερχόμενος από τη Μακάμπι Ρισόν, όπου σε 9 ματς που πρόλαβε να παίξει είχε κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League είχε αντίστοιχα 17,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως, πλέον, στην… κούρσα για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ προηγείται ο Ντομινίκ Ουότερς.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, στον πρωταθλητή Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωσή του, με τον 30χρονο, πρώην παίκτη των Άρη και Κολοσσού Ρόδου να κάνει πολύ καλή χρονιά -και- στην Καντού, έχοντας κατά μέσο όρο 14,6 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 7,6 ασίστ.

Ωστόσο, το sport-fm.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως, πλέον, δεν μιλάμε για απλό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στην ιταλική ομάδα για τον Αμερικανό -ο οποίος δεν έχει buyout.

Τέλος, στο… κάδρο βρίσκεται και ο Τζαμόν Γκόρντον, που έπαιζε -θυμίζουμε- στον Ολυμπιακό την περίοδο 2010-2011. Είναι ελεύθερος και κάνει προπονήσεις μόνος του στην Αμερική, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο χέρι. Υπάρχουν, δε και άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζονται, αλλά ονόματα δεν έχουν δει ακόμα το «φως» της δημοσιότητας... Σίγουρα, πάντως, δεν πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας, ούτε έχει γίνει γνωστό αν είναι καλύτεροι από Ουότερς και Γκόρντον.

Όπως είπε, πάντως και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την άνετη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών, αναμένονται άμεσα εξελίξεις στα μεταγραφικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εθνική παθιασμένη, διαβασμένη και συσπειρωμένη»: Το σχόλιο Ρομπόλη για τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας

Έξαλλος ο Μπριθουέλα: «Εσκεμμένα κακή η διαιτησία, να το εξετάσει η FIBA - Δεν μας άφησαν να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα»

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία

Ο δρόμος που δίνει στην Εθνική την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027

Ματέο: «Συμπεριφερθήκαμε ως το τέλος σαν ομάδα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα προκριματικά η Ελλάδα»

Λήξη συναγερμού για Μιλουτίνοφ: Επέστρεψε στο παρκέ!

Μήτογλου: «Είμαστε μια οικογένεια, εδώ δεν υπάρχουν ομάδες - Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»