Μόνο με θαύμα θα παραμείνει τελικά ο Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αναντολού Εφές (για τις επαφές σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί) και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει. Κάποιες πηγές το προχωρούν παραπάνω και κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς τού έχει κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση και ο 31χρονος άσος είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει χρήση του όρου opt out στο συμβόλαιο του Λάσμε (που προέβλεπε 1,3 εκατ. δολάρια), αλλά φερόταν να του είχε κάνει προσφορά 700.000 δολαρίων για να παραμείνει.

Ο κορυφαίος σέντερ και αμυντικός της φετινής Α1 μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος και οδεύει για άλλες πολιτείες αναγκάζοντας τους «πράσινους» να βγουν στην αγορά για ψηλό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική ήττα για Περιστέρι

Ανέτρεψε τη Δόξα Λευκάδας ο Ηρακλής

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό