Συνεχίζεται η ενίσχυση για την ομάδα των Χανίων. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τον διεθνής με την εθνικής της Συρίας, Αίας Άοσμαν. Ο 30χρονος άσος έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ιωνικού, στον οποίο είχε δύο θητείες. Αμέσως προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γκοστιβάρι της Βόρειας Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αίας Άοσμαν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Συρία και πλούσια καριέρα σε Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία και Ελλάδα, έρχεται στα Χανιά για να ενισχύσει αποφασιστικά τη μεσοεπιθετική μας γραμμή.

Ο Άοσμαν έχει φορέσει τη φανέλα ιστορικών συλλόγων όπως η Ντιναμό Δρέσδης, η Αντάνα Ντεμιρσπόρ και ο Ιωνικός, όπου μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Super League. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 389 συμμετοχές, 81 γκολ και 45 ασίστ, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Συρίας.

Με την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά του, ο Άιας Άοσμαν έρχεται να προσθέσει ποιότητα και ηγετική παρουσία στην ομάδα μας.

Άιας, καλώς ήρθες στα Χανιά!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube