Μια ακόμα περίεργη υπόθεση, προς το παρόν χωρίς ξεκάθαρα στοιχεία ασέλγειας, ερευνά το αστυνομικό τμήμα Κισάμου.

Μια μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της, 16 ετών, είχε σημάδια από χτυπήματα, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια της.

Η κόρη διατηρεί σχέσεις με έναν 23χρονο αλβανικής καταγωγής, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία, χωρίς όμως να υπάρχει σύλληψη αφού είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτόφωρου.

Η υπόθεση πάντως φαίνεται να είναι περίπλοκη, αφενός γιατί η 16χρονη είχε σχέσεις με τον 23χρονο, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα της για τα σημάδια κακοποίησης, αφετέρου διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ίδια η μητέρα κατήγγειλε ότι τα ίδια ακριβώς σημάδια, στα ίδια ακριβώς σημεία βρήκε και στην μικρότερη κόρη της 14 ετών.

Συνεπώς, και ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία, η υπόθεση τελεί υπό πλήρη έρευνα για να διευκρινιστούν όλα τα δεδομένα της.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη εξετάστηκε από ιατρό στο Κ.Υ. Κισάμου, λόγω των τραυμάτων που έφερε στο σώμα της.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη