Μία τουρίστρια αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της σε παραλία σε περιοχή της Αγίας Μαρίνας λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. Λουόμενοι την είδαν να μπαίνει στη θάλασσα και να προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ ο ναυαγοσώστης έσπευσε και την έβγαλε έξω.

Μάλιστα, η ηλικίας περίπου 50 ετών τουρίστρια επέμενε να δώσει τέλος στη ζωή της και φώναζε στον ναυαγοσώστη ότι θέλει να πεθάνει! Ακόμη και στην παραλία που την έβγαλε, η 50χρονη Νορβηγίδα φώναζε να την αφήσουν ήσυχη να πεθάνει και τα έβαλε με τον… σωτήρα της.

Επί τόπου έσπευσε και ο επικεφαλής της ναυαγοσωστικής ομάδας Ocean Lifeguard, Παύλος Λιτινάκης, καθώς έχει την ευθύνη για την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών στα όρια του Δήμου Χανίων.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια του ναυαγοσώστη. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε καθέ μέρα», είπε ο κ. Λιτινάκης στο Parakritika.gr.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην παραλία, προκειμένου να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγη ώρα αργότερα, άλλη μία γυναίκα μαζί με την κόρη της κινδύνευσαν να πνιγεί στα Άπτερα. Και σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση του ναυαγοσώστη ήταν καθοριστική για να σωθούν οι ζωές τους, καθώς τουςς έδωσε τις α’ βοήθειες.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά αφ’ ότου είχε ολοκληρώσει την βάρδια του και την ελληνογερμανίδα με την κόρη της τις έβγαλαν λουόμενοι. Ο ναυαγοσώστης ειδοποιήθηκε και επέστρεψε άμεσα για να παράσχει τις α’ βοήθειες μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη