Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (26/12, 21:00).

Συγκεκριμένα, η αποστολή της «βασίλισσας» θα αποτελείται από 13 παίκτες, καθώς στην Ισπανία έμειναν οι Σέρχιο Γιουλ, Φελίπε Ρέγες και Τζέισι Κάρολ. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και έτσι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ οι δύο έμπειροι διεθνείς είναι τραυματίες.

Από ‘κει και πέρα, ο 39χρονος σέντερ βρίσκεται την τελική ευθεία της αποθεραπείας του και σύντομα θα είναι διαθέσιμος για τη Ρεάλ, όχι όμως ο 32χρονος γκαρντ, ο οποίος θα αργήσει λίγο ακόμη για να επιστρέψει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»