«Πονοκέφαλος» για Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τα ματς με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν τον Νάντο Ντε Κολό (έλειψε και κόντρα σε Μπεσίκτας, ΤΣΣΚΑ και Τόφας), που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ νοκ-άουτ βγήκε ακόμη ένας γκαρντ.

Ο λόγος για τον Λέο Βέστερμαν, που είχε αγωνιστεί, πάντως, για μόλις 04:28 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και σύμφωνα με τους Τούρκους ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.

Ο 32χρονος άσος έχει 20.9 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκ φέτος, αλλά 3.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ σε 30:38 λεπτά. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις έχει κατά μέσο όρο 1 πόντο, 1.3 ριμπάουντ και 0.5 πόντους σε 7:14 λεπτά κατά μ.ο. Συνεπώς θα πέσει μεγάλο βάρος και πάλι στον Κώστα Σλούκα, στο κομμάτι της δημιουργίας και όχι μόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»