Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι ταξιδιώτες που φθάνουν στην Αθήνα από το διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» αφού το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν μόλις προσγειωθούν και παραλάβουν τις αποσκευές τους θα είναι μεγάλες ουρές αναμονής.

Όσοι επιλέξουν να φθάσουν στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας το Μετρό θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να βγάλουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να περιμένουν σε μεγάλες ουρές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός του protothema.gr.

Ο λόγος που σχηματίζονται οι ουρές από τους ταξιδιώτες είναι γιατί δεν λειτουργούν όλα τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων με αποτέλεσμα ο κάθε επιβάτης να πρέπει ή να περιμένει να εξυπηρετηθεί από υπάλληλο ή στις ουρές για τα λιγοστά μηχανήματα που βρίσκονται σε λειτουργία.

Πολύ συχνά, ακόμα και τις ώρες αιχμής και ενώ πλήθος τουριστών σχηματίζει τεράστιες ουρές, υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος για να βγάζει εισιτήρια για μετρό και προαστιακό με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι χαοτική. Παρόλο που το προσωπικό κάνει ό,τι μπορεί για την εξυπηρέτηση των τουριστών, δεν είναι επαρκές με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να κρατά αρκετή ώρα. Πολλοί μάλιστα, μέχρι να έρθει η σειρά τους για να βγάλουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια κάθονται στο πάτωμα περιμένοντας υπομονετικά.

Οι εικόνες αυτές που σας παρουσιάζει το protothema.gr έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο το οποίο όμως δεν αρμόζει σε μια χώρα που η βαριά βιομηχανία της είναι ο τουρισμός. Ακόμη κανείς δεν έχει αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε το πρόβλημα να λυθεί και ήδη ξεκινά ο Αύγουστος που θεωρείται ο πλέον τουριστικός μήνας.





Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και λαϊκές

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Έως τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Έρχονται αυξήσεις έως 200 ευρώ τον μήνα για μισθωτούς από 1ης Ιανουαρίου

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα