Απέφυγε τα μεγάλα λόγια, υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι αλλά φρόντισε όμως να τονίσει ότι και η ΑΙΚ δεν πρόκειται να κάτσει με δεμένα χέρια.

Ο Χαουκούρ Χάουκσον υποστήριξε στην "fotbollskanalen.se" ότι η ομάδα του έχει ικανότητες και πιθανότητες και στο σημερινό ματς θα προσπαθήσει να το δείξει και στο γήπεδο.

«Νιώθουμε καλά, θα παραταχθούμε έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τη νίκη μας με 3-0 στο ντέρμπι. Βέβαια, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολλοί καλοί και πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα. Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να αγωνιστούμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς", υποστήριξε και συνέχισε:

«Ασφαλώς θα είναι ιδανικό ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα και να μπορέσουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, να πάμε μακριά στο Europa League».

Ο Χάουκσον επεσήμανε ότι οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση...

«Εννοείται πως παραδέχομαι ότι είναι το φαβορί. Είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Αλλά, όλα μπορούν να συμβούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», υποστήριξε και συνέχισε:

«Πιθανότατα είναι η πιο μεγάλη ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά ας το διαχειριστούμε όπως μας προέκυψε. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά μας αρέσει να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube