Ένα κρίσιμο game 3 έχει μπροστά της η ΑΕΚ, που ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19/4), στον απόηχο των θλιβερών επεισοδίων στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα του Ισραήλ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο ενόψει του αγώνα, μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο της στην «Pais Arena», προειδοποιώντας για «πύλες της κόλασης που θα ανοίξουν».

Το βίντεο απεικονίζει διάφορους φίλους της Χάποελ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ παράλληλα υπάρχει μία περιγραφή των όσων πέρασαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί», αναφέρουν συγκεκριμένα τα λόγια στο βίντεο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Πανίσχυρες όλες οι ομάδες, αλλά είμαστε η ΑΕΚ - Να παίξουμε για τον τεράστιο κόσμο μας»

«Ντόπες» από τον κόσμο της ΑΕΚ στην προπόνηση εν όψει Μπανταλόνα

Μιρέτ: «Πάμε στην Ελλάδα για να κερδίσουμε την ΑΕΚ-Έχουμε πίστη ότι μπορούμε»

Μπανταλόνα: Με Μπιργκάντερ στον «τελικό» με ΑΕΚ-Εκτός ο Τόμιτς

ΑΕΚ: Νοσηλεύτηκε με βαριά ίωση το Πάσχα ο Σάκοτα, αλλά επέστρεψε για τον «τελικό» με Μπανταλόνα

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» με την Μπανταλόνα η Original

ΑΕΚ: Κάκωση στο δεξί γόνατο ο Κατσίβελης, τράβηγμα ο Χαραλαμπόπουλος - Αισιοδοξία ενόψει Μπανταλόνα

Γλίτωσε από την αντεπίθεση της Άλμπα και… περιμένει Μπανταλόνα ή ΑΕΚ στο Final 4 του BCL η Μάλαγα!

Πήρε το θρίλερ με την Τενερίφη και έστειλε σε Game 3 την πρόκριση στο Final 4 του BCL η Γαλατάσαραϊ!

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ζητάμε σεβασμό - Από κάποιους η σιωπή μας εκλήφθηκε ως αδυναμία»

TAGS: A.E.K.