Οριστικά στη Σόφια θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της η Χαποέλ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο πρόεδρος της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Όφερ Γιανάι, με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως η ομάδα δεν θα μετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ για όσο διαρκεί ο πόλεμος, αλλά στην Αδριατική Λίγκα.

Παίκτες, προπονητές και μέλη του staff θα διαμένουν στη βουλγαρική πρωτεύουσα, όπου θα προπονείται και η ομάδα του Ιτούδη.

«Σχεδιάζουμε η ομάδα να παραμείνει στη Σόφια μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος και στη συνέχεια να επιστρέψει στο Ισραήλ και, ως εκ τούτου, η Euroleague να επιστρέψει στο Ισραήλ. Και, αντί για το ισραηλινό πρωτάθλημα, θα παίξουμε στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας», είπε αναλυτικά ο Όφερ Γιανάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!