Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ εμφανίζεται ο Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος σέντερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σύλλογο του Ισραήλ και σύμφωνα με το Sport5, απομένουν πλέον τα τελευταία βήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Η πρόταση που έχει στα χέρια του προβλέπει συνεργασία για την επόμενη σεζόν και δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Σε οικονομικό επίπεδο, το νέο deal αναμένεται να αποφέρει στον Καμπόκλο 1,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο κεφάλαιο του 30χρονου ψηλού στη Χάποελ. Η προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο, όταν μετακινήθηκε στην Ντουμπάι. Για να πραγματοποιηθεί τότε η αλλαγή ομάδας, οι αποδοχές του μοιράστηκαν μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς 500.000 δολάρια καταβλήθηκαν από τη Χάποελ και άλλα 800.000 δολάρια από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Κατά την παρουσία του στη Dubai BC, σημείωσε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.