Σοκαριστική ήττα υπέστη η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία λύγισε με 90-89 από τη Γκαλίλ Ελιόν, σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ, σε ένα αποτέλεσμα που λειτουργεί ως «καμπανάκι» ενόψει των κρίσιμων playoffs της EuroLeague.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, καθώς οι Μπράιαντ, Οτούρου, Τζόουνς και Έντουαρντς έμειναν εκτός, παραμένοντας στη Σόφια για την προετοιμασία των playoffs απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός ότι η Γκαλίλ Ελιόν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παρατάχθηκε με μόλις 8 παίκτες, κατάφερε να πετύχει μία εντυπωσιακή νίκη-έκπληξη, δείχνοντας χαρακτήρα και αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο Τζάστιν Τζέιμς με 22 πόντους και ο Σαχάρ Αμίρ με 20 πόντους. Για τη Χάποελ, ξεχώρισαν οι Αντόνιο Μπλέικνι και Τζόναθαν Μότλεϊ με 16 πόντους έκαστος, χωρίς όμως να μπορέσουν να αποτρέψουν την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 35-38, 68-68, 90-89

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χλίνασον: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ χωρίς αμφιβολία»

Παρέμεινε στην Κίνα, αλλά σε διαφορετική ομάδα και κατηγορία ο Αγραβάνης

«Θέλω να δω ξανά πεινασμένα μάτια και ανταγωνιστική φλόγα»: Η ομιλία Μπούτσκου πριν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπιλμπάο!

Φοντέκιο για Αρμάνι: «Τίτλοι που τους έχουν βγάλει… - Αυτή την στιγμή αποκλείω την επιστροφή στην Euroleague»

Αποχωρεί ο Καντσελιέρι από την Τρέντο στο τέλος της σεζόν

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο - Αυτά θέλει ο «δικέφαλος» για τον τίτλο