Νέα αναβολή προέκυψε στη Euroleague, καθώς ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και την Παρί, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ήδη εξ αναβολής, με τη διοργάνωση να καλείται εκ νέου να προσαρμόσει το καλεντάρι της εν μέσω των γεωπολιτικών εξελίξεων που επηρεάζουν άμεσα τις ισραηλινές ομάδες.

Σε επίσημη ενημέρωσή της, η διοργανώτρια αρχή ανέφερε ότι θα αξιολογήσει από κοινού με τις εμπλεκόμενες ομάδες τις διαθέσιμες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς η κατάσταση παραμένει ρευστή.


«Ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague μεταξύ της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Παρί, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ, αναβλήθηκε λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην περιοχή.

Η Euroleague θα αξιολογήσει μαζί με τις εμπλεκόμενες ομάδες τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον αναπρογραμματισμό του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες»
, ανέφερε αναλυτικά η Euroleague.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»