Πριν τη δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με Αρμάνι στο Μιλάνο και Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι σοβαρός την Κυριακή στα Τρίκαλα, όπως έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Αναλυτικά:

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά αποτελεσματική για εμάς. Είχαμε μια δύσκολη και σημαντική σειρά τριών αγώνων στην έδρα μας για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα τους οποίους έπρεπε να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε δείχνοντας πως βελτιωνόμαστε, ειδικά στα ματς της Ευρωλίγκας.

Μετά τη Γαλατάσαραϊ, για την οποία μιλήσαμε και την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε ο δύσκολος αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και για μεγάλο διάστημα μας δυσκόλεψε αλλά στο τέλος έκανε ότι έπρεπε και πήραμε τη νίκη.

Χθες, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Φενέρμπαχτσε, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Ήταν ένα ωραίο ματς το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Θα πρέπει να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε και να κοιτάξουμε μπροστά στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε δύο επίσης σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα με την Αρμάνι και την Μπασκονια ωστόσο πρώτα θα ασχοληθούμε με τα Τρίκαλα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και πιστεύω ότι μέχρι τώρα δεν το έχουμε κάνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν