Σε επεξηγήσεις για τα δύο νέα μέτρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ανοικτούς χώρους και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 - 05:00, που αποφασίστηκαν στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας του κορωνοιού αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία του ιού στην χώρα.

Όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός, από το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας εξαιρούνται όσοι βρίσκονται σε ανοικτό χώρο, επιδιδόμενοι σε σωματική άσκηση, κατά μόνας ή σε ομάδες.

Την ίδια ώρα, ισχύουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όσον αφορά την μετακίνηση πολιτών, η εργασία των οποίων, έχει ωράριο κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Marfin: Ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή για τους συλληφθέντες

Άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Ισπανία: Εθνική μάχη με τις φλόγες – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι

Συνδικαλιστής καταδικάσθηκε για σεξουαλική κακοποίηση αεροσυνοδού στην Ιταλία

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βασανισμό αδέσποτων σε κτηνίατρο που έκανε παράνομα χειρουργεία

Έκρηξη βυτιοφόρου στον Ασπρόπυργο: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Πυρκαγιά σε αγροτoδασική έκταση στις Σέρρες - Εκκενώνεται η Οινούσσα

Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται έγκλημα – αφαίρεση ζωής, χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»

Το παρασκήνιο πίσω από τις συλλήψεις για τη Marfin - Το ανώνυμο email και τα στοιχεία που μπήκαν στο μικροσκόπιο

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin - Ένταλμα σύλληψης και για μια γυναίκα