Τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα, στο Περιστέρι και το Ελληνικό, θα επισκεφθούν σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στις 16:00 και στις 17:30, αντίστοιχα.

Πρόκειται για τα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τα οποία εντάσσονται στον σχεδιασμό της Επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού και ξεκινούν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου.

Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία, σε ανακοίνωσή της, στα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν σε πρώτο στάδιο 48 εμβολιαστικές γραμμές, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές, το καθένα. Οι νέες γραμμές θα προστίθενται σταδιακά σε συνάρτηση με την πορεία προμήθειας των εμβολίων.

Ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 48 εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι Αττικής, ενώ 24 γραμμές βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

«Με τα δύο εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό, καθώς και το νέο που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στην Πάτρα, η Επιχείρηση «Ελευθερία» αποκτά την πλήρη δυναμική της», καταλήγει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επεισόδιο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με Ρομά, φθορές και συλλήψεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές στην Χαλκιδική λόγω πυρκαγιών

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;