«Έωλες και αβάσιμες» χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τις αναφορές για συμμετοχή στελεχών της Πολιτικής Προστασίας σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη, με αφορμή βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο.

Ο κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή και συμμετοχή εργαζομένων και στελεχών της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη δηλώνοντας ότι «όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζόμενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!!! Η αλήθεια είναι μια!


Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Παράλληλα υπογραμμίζει: «Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι στην Πολιτική Προστασία το καθημερινό στοίχημα μας, είναι ένα και μοναδικό και το υπηρετούμε με απόλυτη ευσυνειδησία.

Δουλεύουμε νυχθημερόν σε πολλά διαφορετικά πεδία διαχείρισης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων με μόνο γνώμονα την προστασία και στήριξη των Ελλήνων πολιτών που πλήττονται από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, ακραία φαινόμενα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί. Και όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται ότι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη...».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επεισόδιο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με Ρομά, φθορές και συλλήψεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές στην Χαλκιδική λόγω πυρκαγιών

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;