Πρώτα οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι φταίνε οι ίδιοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Χαρίσης στην κάμερα της NOVA, που υποστήριξε επίσης πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ θα πάρει και τη νίκη.

«Αυτή την στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, ίσως στη δυσκολότερη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το θέμα δεν είναι να λέμε ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση αφού και άλλες φορές το έχουμε πει και δεν έγινε. Πρέπει να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας, να δουλέψουμε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Έχουμε ταλέντο ως ομάδα, ποιότητα στο ρόστερ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κυρίως πρέπει να καταλάβουμε ότι πρώτα εμείς οι παίκτες φταίμε και μετά οι άλλοι», είπε αρχικά ο Χαρίσης.

Για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι. Η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη αυτή θα κερδίσει. Να πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει απέναντι σε μια καλή ομάδα από της μεγαλύτερες στην Ελλάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Προτεραιότητα της ΑΕΚ η απόκτηση βασικού κεντρικού χαφ με τα χαρακτηριστικά των Πινέδα και Μαρίν»

Χωρίς επτά η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι έχει καλύψει νωρίς κενά ο Παναθηναϊκός - Το βάρος στον αριστερό μπακ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για άμεση ενίσχυση - Γίνεται προετοιμασία με μισή ομάδα»

Τσανάκας: «Οι λεπτομέρειες για το… θέατρο των ονείρων του Ολυμπιακού»

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.