Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως έχασαν εύκολα καλάθια και το ρυθμό τους και δέχτηκαν το σερί των Λιθουανών, ενώ επισήμανε πως δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν τελειώσαμε το ματς. Συνέβη, δεν ξέρω τι να πω. Ήταν δύσκολο».

Για τα επιθετικά ριμπάουντ που δεν έγιναν καλάθια: «Χάσαμε κάποιες φάσεις. Ο αντίπαλος έκανε ένα σερί και βρήκε ρυθμό. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι νωρίς ακόμα».

Για το πώς νιώθει για το ντεμπούτο του στην Euroleague: «Χάσαμε, δεν ήταν καλό ματς. Προσωπικά, δεν έχω προσαρμοστεί πλήρως. Πρέπει να ‘χτίσω’ στο καλό μου διάστημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»