Ευχαριστημένοι που ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την προεδρία της καταλανικής ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα και Βίκτορ Φοντ.

Ο Λαπόρτα, που διετέλεσε πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» την περίοδο 2003-2010, έκανε ένα ποστάρισμα στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει: « Εξαιρετικά Λιονέλ, ήταν μια απόφαση απόλυτα δικαιολογημένη. Τώρα θα συνεχίσεις να μάχεσαι για να ξανακερδίσεις και να εξακολουθήσεις να γράφεις ιστορία. Έδωσες χαρά σε όλους τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα!».

Ο Βίκτορ Φοντ από την πλευρά του κράτησε μια φράση που είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Goal.com» . Ήταν μια δήλωση αποδοκιμασίας προς την διοίκηση Μπαρτομέου και πιο συγκεκριμένα η παραδοχή ότι «εδώ και καιρό δεν υπάρχει project, δεν υπάρχει τίποτα». Ο Φοντ έγραψε ότι «μόνο με ένα project συμπαγές και καλά δουλεμένο θα ξεπεράσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Θα ξαναφτιάξουμε την Μπαρτσελόνα από την αρχή». Εκτός αυτού, ο Καταλανός επιχειρηματίας ανέβασε και μια φωτογραφία με τον Τσάβι που είναι ο εκλεκτός του για τον πάγκο των Καταλανών, αν αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου μετά τις εκλογές του Μαρτίου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube