Μάχη για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί το φετινό πρωτάθλημα Σκωτίας, με τις Χαρτς, Σέλτικ και Ρέιντζερς να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως για τον τίτλο.

Η πρωτοπόρος Χαρτς φιλοξένησε τη Σέλτικ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κυζιρίδη, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο ματς, με τους δύο μονομάχους να μένουν ισόπαλοι (2-2), χάρη στο γκολ του Μπράγκα στο 87ο λεπτό.

Πολύ κοντά σε μία σημαντική νίκη έφτασε η Σέλτικ, όμως η κόκκινη που δέχθηκε ο Τράστι στο 77ο λεπτό, ήταν και ο λόγος που δεν κατάφερε να φτάσει στους τρεις βαθμούς.

Η Χαρτς συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στην κορυφή και διατηρείται στο +6 από την Σέλτικ. Κερδισμένη η Ρέιντζερς, η οποία επικράτησε 3-0 της Ναντί και πλησίασε την πρώτη θέση στο -4.

Η Σέλτικ χτύπησε πρώτη στο ματς και μάλιστα πολύ γρήγορα. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νίγκρεν έκανε το 1-0, ανοίγοντας τον δρόμο για το μεγάλο διπλό.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο 48’ και ο Φίντλεϊ ισορρόπησε το ματς ισοφαρίζοντας σε 1-1, δίνοντας ένα νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η απογοήτευση δεν κυρίευσε τη Σέλτικ και στο 62’ ο Γιάνγκ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, γράφοντας το 2-1. Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν πολύ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τράστι στο 77ο λεπτό αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό αυτό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η Χαρτς και στο 87’ βρήκε το χρυσό γκολ της ισοφάρισης με τον Μπράγκα να γράφει το τελικό 2-2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυζιρίδης: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου - Από χθες δεν έχω κοιμηθεί καθόλου...»

Η Χαρτς καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Σέλτικ και ισχυρίζεται ότι δεν σφύριξε ποτέ τη λήξη ο διαιτητής!

Το όνειρο της Χαρτς έσβησε στο 88' και η Σέλτικ κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Πέναλτι ο Κυζιρίδης, ισοφάρισε η Σέλτικ και ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα!

Ο Σάνκλαντ με κεφαλιά κάρφωσε τη Σέλτικ και πάγωσε τη Γλασκώβη

Υπό αστυνομική προστασία ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι που κρατάει στη μάχη του τίτλου τη Σέλτικ!

Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο η Χαρτς του Κιζιρίδη, έμεινε ζωντανή με πέναλτι στο 98' η Σέλτικ

Με ανατροπή και με μαγεία από Μαέντα, η Σέλτικ «απειλεί» τη Χαρτς του Κυζιρίδη για τον τίτλο!

Πάτησε... μπανανόφλουδα η Χαρτς του Κυζιρίδη και περιμένει με άγχος το old firm!

Ανατροπή τίτλου από τη Χαρτς κόντρα στη Ρέιντζερς και αγκαλιά με το πρωτάθλημα!