Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακό τόνισε στους συμπατριώτες του πως υπάρχει ρήτρα 2.500.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και αυτήν τη στιγμή ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον Πειραιά.

Αναλυτικά:
«Έχω δεχτεί μια πρόταση από ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Παράλληλα, όμως, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο μου, σύμφωνα με την οποία αν καταβληθούν 2.500.000 ευρώ μπορώ να πάρω κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, γιατί οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν ‘παγώσει’, αλλά, σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει, θα υπάρξουν συζητήσεις.

Υπάρχει, πάντως, ενδιαφέρον από το κλαμπ για να με κρατήσει και μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Αυτήν τη στιγμή θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας, του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»