Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε στη ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, λέγοντας πως περιμένουν τους αντιπάλους τους για να τους κερδίσουν και να προκριθούν στον τελικό.

«Ήταν ένα μεγάλο ματς, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά σε δύο λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση και δεχτήκαμε δύο γκολ. Ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι και σίγουρα ανυπομονούμε για τον επαναληπτικό και πιστεύουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το αν ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τη σημερινή του νίκη: «Κατά τη γνώμη μου σήμερα δεν κρίθηκε τίποτα για το ποιος θα περάσει στον τελικό. Κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίσει σήμερα καθώς υπάρχει και δεύτερο ματς όπου θα κριθούν τα πάντα. Στο δεύτερο ματς θα κριθεί το εισιτήριο, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και περιμένουμε τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς για να κάνουμε ότι καλύτερο μπροούμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο κουρασμένος σαν ομάδα λόγω των πολλών διοργανώσεων: «Έχουμε πολλές διοργανώσεις ναι, οι άλλες ομάδες όχι. Είναι πιο φρέσκοι από εμάς γιατί έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης. Έχουμε περισσότερα παιχνίδια αλλά είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όλοι το ξέρουν αυτό, σκεφτόμαστε θετικά και δεν θέλουμε να παρατάμε τίποτα. Παλεύουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!