Ικανοποιημένος κυρίως από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού απέναντι στον Αστέρα δήλωσε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Παρτιζάν όμως δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για τα ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν αρκετά καλή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε αρκετά καλά πράγματα και συνδυασμούς Μας έλειψε λίγο η ταχύτητα αλλά ελπίζω ότι με την Παρτιζάν θα είμαστε έτοιμοι»

Για την Παρτιζάν: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δυνατή, όμως γνωρίζουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας και θα πρέπει είμαστε έτοιμοι».

Για την ευρωπαϊκή λίστα: «Περιμέναμε το σημερινό ματς για τις αποφάσεις μας. Πρέπει να αποφασίσουμε για τους τραυματίες. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Ταχτσίδης είναι μέσα στους παίκτες που ίσως μείνει εκτός, αφού ο γιατρός είπε ότι ο τραυματισμός του χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε αύριο…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube