Τον πρώτο αγώνα της Παρτίζαν με την Μπούντουτσνοστ, στον οποίο οι Σέρβοι έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έδειξε σε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος προπονητής επέστησε την προσοχή των παικτών του στα πρώτα 15 λεπτά της αυριανής αναμέτρησης, καθώς περιμένει η πρωταθλήτρια Σερβίας να μπει δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ τα πρώτα 15 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα θα πάρουν δύναμη από τον κόσμο και περιμένω να μπουν δυνατά. Αν περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, δεν φοβάμαι τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Χάσι έκανε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μαρκάρουν τους αντιπάλους τους και στάθηκε ιδιαίτερα στην επίθεση της Παρτίζαν, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη στην μεσοεπιθετική της γραμμής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ανοίγει η κουβέντα για παραμονές – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Μαρμόλ, πιέζει για Λόπεθ - Στο κάδρο και ο Μαριπάν

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»