Προτίμησε την Πριμέρα Ντιβιζιόν από τη Σούπερ Λίγκα. Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Χάβι Βάρας, τον τερματοφύλακα που ήταν βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη θέση κάτω απ' την εστία, την προσεχή χρονιά.

Ο 32χρονος πορτιέρε θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου, ο παίκτης θα βρεθεί στους Κανάριους νήσους την Τρίτη ή την Τετάρτη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την «τζίφρα» του για συνεργασία ως το καλοκαίρι του 2017.

Πλέον η Ένωση στρέφεται στις εναλλακτικές που... δουλεύει εδώ και καιρό. Πιο ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Άλεν Μπαρόχα, ωστόσο στο... ραντάρ βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ που δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Σιχαίνομαι την ήττα - Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική»

Ξεπερνά τον ένα μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

TAGS: A.E.K.