Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως περίμεναν ένα σκληρό ματς, λόγω της επιθετικής άμυνα των «κίτρινων», πως ξεγελά το +12 και πως η μείωση στο σκορ οφείλεται στην κούραση αυτού και των συμπαικτών του και στα μακρινά σουτ των αντιπάλων.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι με αντιπαλότητα. Ξέρουμε πως το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Ακόμη κι όταν οι δύο ομάδες δεν είναι κοντά στη βαθμολογία σε τέτοια παιχνίδια όλοι θέλουν να κερδίσουν και παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Ξέραμε πως θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, λόγω και της επιθετικής άμυνας που παίζουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να νικήσει ευκολότερα: «Νομίζω πως ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά στοιχεία, η έδρα του αντιπάλου, το άγχος, κάποια λάθη που σου στερούν την ευκαιρία να σκοράρεις. Εμείς, όμως, κρατάμε τη νίκη, καθώς ακόμη και με έναν πόντο θα ήταν αρκετή».

Για τη διαφορά των 12 πόντων που στο τέλος μειώθηκε στον πόντο: «Είναι βέβαιο πως πολλοί από εμάς ήταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαν να παίξουν στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Ήταν σημαντικό για τον Άρη το ότι δεν παράτησε το παιχνίδι κι έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ που έβαλαν στο παιχνίδι και το κοινό τους.

Προφανώς, ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι. Ξέραμε, όμως, όπως είπα και πριν πως μια νίκη ακόμη και με ένα πόντο διαφορά θα ήταν αρκετή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O Πατριάρχης του Παναθηναϊκού μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

«Το διάλειμμα δεκαετιών τελείωσε - Η αυτοκρατορία επιστρέφει»: Το κάλεσμα του Super 3 για την υποδοχή στον Σπανούλη

Πετρίδης: «Περισσότερες οι πιθανότητες για Όσμαν - Τα σενάρια για την εξάδα του 4ου τελικού»

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ-Παπανικολάου - Ο Ολυμπιακός έχει να δει γκαρντ σαν τον Φουρνιέ από την εποχή Σπανούλη»

Τιμωρήθηκε από την ΕΕΑ ο Προμηθέας - Η αντίδραση των Πατρινών: «Επιλεκτική μεταχείριση, η αλήθεια θα λάμψει»

Πρόστιμο της ΔΕΑΒ στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Υποτροπή ο Ρογκαβόπουλος, χάνει τους υπόλοιπους τελικούς

Λεσόρ: «Δεν είχαμε τόσο διαφορετική αντιμετώπιση ποτέ άλλοτε - Ας αφήσουν τους παίκτες να επιλέξουν το αποτέλεσμα»

ΔΕΑΒ: Ποινή μία αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό, πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή για Ντόρσεϊ και Παπανικολάου στον τέταρτο τελικό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.