Ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε πως ξεκίνησαν καλά στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο άλλαξαν τα πλάνα τους, ανέλυσε τον τρόπο που έγινε το 1-0, διαπίστωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρεί πως η φετινή ομάδα διαθέτει περισσότερη ενέργεια και ταλέντο σε σχέση με την περυσινή.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, αν και στο δεύτερο μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Ήταν πολύ καλός ο Μπόικο και η άμυνα. Κρατάμε, όμως, το γκολ του Σολ και την καλή του εικόνα και ότι περάσαμε».

Για το γκολ του Σολ: «Πραγματικά, εάν αναλύσετε το προηγούμενο ματς θα δείτε πως είναι χαρακτηριστικό μας να σκοράρουμε από τα πλάγια. Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα το είχε μελετήσει, αλλά μας βγήκε αυτό».

Για την καλή φυσική κατάσταση της Ντιναμό: «Πράγματι, στο δεύτερο μέρος η ομάδα δεν ήταν τόσο δυναμική όπως στο πρώτο. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, από το παιχνίδι μας. Δεν οφείλεται στην κούραση, αλλά οφείλεται στην ψυχολογία».

Για το εάν η φετινή ομάδα είναι πιο καλή από φέτος: «Πέρυσι, είχαμε πιο μεγάλη πείρα. Φέτος, έχουμε περισσότερη ενέργεια, ταλέντο και νέα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου, δεν μετράει αυτό».

Για τον Σολ: «Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις για μπροστά. Γενικά, η Ντιναμό είχε μεγάλους επιθετικούς. Ο Σολ πρέπει να γράψει τη δική του ιστορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube