Αβέβαιος για το μέλλον του Πλατανιά παρουσιάστηκε ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Χατζηνικολάου, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από μας. Παρουσιάσαμε μια ομάδα με αρκετά νέους παίκτες και απροπόνητους. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε στο πρώτο 30λεπτο να κλείσουμε τους χώρους του αντιπάλου μας.

Κρατήσαμε την μπάλα αλλά μόλις ο Ατρόμητος σκόραρε, εκεί χάθηκαν όλα για μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. Εμείς περιμένουμε να τελειώσει μια κακή χρονιά. Δεν ξέρουμε πώς θα είμαστε τη νέα χρονιά και με ποια διοίκηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR