Τις ηγετικές ικανότητες του Σίμον Κιάερ -λόγω της αντίδρασής του κατά τη στιγμή κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο πρόσφατο Euro- εξήρε μέσω ανάρτησής του ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ θέλησε να καλωσορίσει τον Δανό στόπερ της Μίλαν με αφορμή τη συνάντηση των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης (15/9) για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Σίμον Κιάερ της Μίλαν απόψε στο ''Άνφιλντ''. Έθεσε νέα ''στάνταρ'' για την ηγεσία μέσω του Euro 2020, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε», ανέφερε ο Χέντερσον στην ανάρτησή του στο twitter.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!