Τζουντ Μπέλιγχαμ και Τζόρνταν Χέντερσον βρίσκονται στην επικαιρότητα για την εμφάνισή τους αλλά και τον πανηγυρισμό τους στην εύκολη νίκη της Αγγλίας κόντρα στη Σενεγάλη, ενώ οι μεταγραφικές φήμες που συνδέουν το όνομα του 19χρονου με την ομάδα του Κλοπ συνεχίζουν να αναπαράγονται στα αγγλικά Μέσα.



Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα, κάνουν λόγο και για «ψηστήρι» του αρχηγού της Λίβερπουλ στον νεαρό άσο, προσπαθώντας να τον πείσει να γίνει συμπαίκτης του.



Μάλιστα, βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει στον Μπέλιγχαμ να επιλέξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Χέντερσον να του απαντάει πως δεν θα επιλέξει τη Μαδρίτη!

«Είσαι ο καλύτερος μέσος του κόσμου! Έλα στη Ρεάλ Μαδρίτης!», ανέφερε ο φίλος της Ρεάλ, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να του απαντάει με κατηγορηματικό τόνο, «Όχι. Όχι στη Μαδρίτη».

Ο φίλος της «βασίλισσας» το συνέχισε, θυμίζοντας στον Χέντερσον τον χαμένο τελικό της Λίβερπουλ στο Παρίσι και προτρέποντας ξανά τον νεαρό άσο να προτιμήσει τη Ρέαλ από τους Ρεντς.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube