Η ΑΕΚ Betsson BC δεν μπόρεσε να περιορίσει τη Ναντέρ και να ακολουθήσει τον ρυθμό των Γάλλων, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με σκορ 82-70 για το 1-1 στην προημιτελική σειρά των playoffs του BCL.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης», Χάντερ Χέιλ, έβγαλε το καπέλο στη Ναντέρ για την εμφάνισή της, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι καλύτεροι στο Game 3 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, με πρώτο και καλύτερο εκείνον, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες ως ηγέτης της ομάδας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάντερ Χέιλ:

«Συγχαρητήρια στη Ναντέρ, τους βγάζω το καπέλο, έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Δεν μπορούμε να παίζουμε μπάσκετ μόνο δέκα λεπτά, πρέπει να είμαστε καλύτεροι, για 40 λεπτά, με πρώτο εμένα, ως ηγέτης της ομάδας. Πρέπει να είμαι καλύτερος, ειδικά στην άμυνα. Έχουμε περάσει πολλά όλη τη σεζόν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, αλλά θα είμαστε καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων

Φίζελ: «Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με αυτούς τους παίκτες - Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και βρήκαν ρυθμό»

TAGS: A.E.K.