Το όνειρο του BCL για τον Προμηθέα έσβησε στα προημιτελικά, αφού η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε δύο φορές τους Πατρινούς και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Χάντερ Χέιλ, που έκανε τεράστια προσπάθεια στο δεύτερο ματς έχοντας 31 πόντους, δήλωσε μετά το ματς περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως η πορεία του Προμηθέα ήταν κάτι σπουδαίο και απροσδόκητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Μάλαγα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έβγαλε σπουδαίες φάσεις. Είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Όσον αφορά τον εαυτό μου, έκανα κάποια λάθη, οι αντίπαλοι έβαλαν μεγάλα σουτ και πήραν τη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και για όλη την προσπάθεια που κάναμε μέσα στη σεζόν. Κανένας δεν περίμενε πως θα φτάσουμε ως εδώ, αλλά εμείς το πετύχαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του BCL για τη σέζον 2026-27: ΑΕΚ και Περιστέρι Betsson απευθείας στους ομίλους

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ