Στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να κινηθούν στον Ολυμπιακό όσον αφορά τη διαφήμιση στη φανέλα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με την UNICEF για να μπει στην εμφάνισή τους, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα με στόχο την στήριξη των παιδιών και μητέρων που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει ότι θα κάνουν προσπάθεια για μία τέτοια συμφωνία μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην υπόθεση του ΟΠΑΠ και ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα μετάσχουν και στην πρωτοβουλία του Παναιτωλικού για την εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο περιθώριο του μεθαυριανού αγώνα και θα δώσουν τρεις υπογεγραμμένες φανέλες.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!

Σαββόπουλος: «Έχει κρατήσει ζωντανό τον Άρη ο Αθανασιάδης - Σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Και μόνο που ο Μεντιλίμπαρ είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος κάτι σημαίνει»

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού ο Καστίγιο με τις κόρες του!

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζαφείρης τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας - Ακόμη δεν βλέπουμε τον κανονικό ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρα στο μυαλό του Μπενίτεθ το ματς με τη Μπέτις - Δεν ήθελε να χαλάσει τίποτα από ό,τι έχει σχεδιάσει»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε ανευθυνότητα στις στατικές φάσεις η ΑΕΚ-Έχασε ευκαιρία, αλλά θα παλέψει ως το τέλος»

Σπανός: «Ο Ατρόμητος έχει κάνει πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο - Είχαμε πει ότι δεν θα τα παρατήσουμε»