Στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να κινηθούν στον Ολυμπιακό όσον αφορά τη διαφήμιση στη φανέλα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με την UNICEF για να μπει στην εμφάνισή τους, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα με στόχο την στήριξη των παιδιών και μητέρων που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει ότι θα κάνουν προσπάθεια για μία τέτοια συμφωνία μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην υπόθεση του ΟΠΑΠ και ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα μετάσχουν και στην πρωτοβουλία του Παναιτωλικού για την εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο περιθώριο του μεθαυριανού αγώνα και θα δώσουν τρεις υπογεγραμμένες φανέλες.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»