Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων χθες στα Χανιά, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ενός 46χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, χθες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, τρεις ημεδαποί ηλικίας 42, 20 και 31 ετών.

Προχθές το μεσημέρι, ο 42χρονος και ο 20χρονος από κοινού με άλλους τρεις άγνωστους δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 46χρονου και τον τραυμάτισαν, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με άλλα αντικείμενα του γραφείου.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Χανιά ο 42χρονος, ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και χθες το απόγευμα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο 20χρονος.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα των Χανίων και συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από όπου εξήλθε χθες το μεσημέρι.

Άγνωστοι δράστες αναζητούνται, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνταγματική Αναθεώρηση: Πρεμιέρα για την Επιτροπή με αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Πάνω από 2.370 πρόστιμα για κράνος σε μία εβδομάδα

Συντριβή βομβαρδιστικού B-52 σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ

Σουηδία: Νόμος «καλής διαγωγής» θα διώχνει όσους μετανάστες παρεκτρέπονται

Δράμα: Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα αστυνομικός - Προσπάθησε να τη σκοτώσει ο σύζυγός της - Βρέθηκε νεκρός

Διπλό έγκλημα στο Αίγιο: «Σκουπισμένο» το μαχαίρι που βρέθηκε - Τι αποκαλύπτουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για κατασκοπεία

Επιδημία Έμπολα στο Κονγκό: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανησυχούν για τα «σοβαρά κενά» στην υγειονομική αντίδραση

Συνελήφθη 53χρονος στη Θεσσαλονίκη - Καταζητείται στην Αλβανία για εγκληματική οργάνωση

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Σκοτώθηκε 56χρονος από δυναμίτη που εξερράγη πάνω του