Το μακρινό σουτ εξελίσσεται σε μεγάλο βραχνά για τον φετινό Ολυμπιακό.

Μετά και το χθεσινό 6/24 (25%) στα τρίποντα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον η ομάδα με το χειρότερο ποσοστό πίσω από τα 6,75μ. στην Ευρωλίγκα.

Οι Πειραιώτες σουτάρουν με 32,91% πίσω από την άρκτο (78/237), με την Ζενίτ (33,49%) και την Άλμπα (34,25%) να είναι ακριβώς από πάνω του.

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι ακόμη χειρότερα εκτός έδρας, καθώς σε τέσσερις εξόδους από το ΣΕΦ έχουν 25% (24/96), που είναι με διαφορά το χαμηλότερο ποσοστό. Η προτελευταία Βιλερμπάν σουτάρει με 29,21% μακριά από το «Αστρομπάλ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»