Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Κώστα Παπανικολάου!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (25/9), λόγω του προβλήματος που έχει στον αριστερό αστράγαλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο «Παπ» είναι πολύ πιθανό να χάσει και το ντέρμπι της πρεμιέρας, της φετινής Α1, με τον Παναθηναϊκό Superfoods, που θα γίνει 7 ή 8 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο.

Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα 7-10 ημερών
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός