Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος απουσίαζε από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, λόγω της ρήξης έξω μηνίσκου που υπέστη το Σάββατο στο Λονδίνο, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε 4 με 5 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, δικαιολογημένα απών ήταν και ο Σαρλς Ιτάνζ, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους της απουσίας.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα ήταν εξ ολοκλήρου προσανατολισμένο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Συγκεκριμένα, μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων και ανάλογα τις ανάγκες του καθενός, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ.

Κάποια γκρουπ ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα με σπριντ και ανοίγματα, ενώ κάποια άλλα συνεχόμενο τρέξιμο σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Το απόγευμα της Τρίτης (στις 18:30) έχουν εκ νέου ραντεβού οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.