Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η χειρουργική επέμβαση στον Γιάννη Μανιάτη για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν στην Ιταλία από χθες και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με τα… δύσκολα να αρχίζουν τώρα.

Ο διεθνής άσος πήρε ειδικό πρόγραμμα απ’ τον γιατρό που τον χειρούργησε, το οποίο καλείται να ακολουθήσει πιστά τους προσεχείς μήνες, ούτως ώστε να επανέλθει δριμύτερος στη δράση. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, θα μείνει εκτός για περίπου ένα εξάμηνο με τον… στόχο να «λέει» πως… τρέχει ούτως ώστε να προλάβει τουλάχιστον ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως λίγα 24ώρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ, ο Μανιάτης υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, σε μια κίνηση της ΠΑΕ να του δείξει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»