Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις στάθηκε τόσο στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR όσο και στην εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της Παρτίζαν στο Βελιγράδι, χαρακτηρίζοντας την έδρα των Σέρβων ως το «Madison Square Garden της Ευρωλίγκας».

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποθέωσε την μπασκετική ατμόσφαιρα, χωρίς να παραλείψει να αφήσει και μια αιχμηρή αναφορά στις ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να εμφανιστούν στις εξέδρες, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του «τριφυλλιού».

«Ήμασταν συμπαγείς. Καταφέραμε να τους αποσυντονίσουμε από το βασικό τους πλάνο. Ήμασταν λίγο κακοί στο ριμπάουντ, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι.

Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι καταπληκτικό μέρος, είναι το Madison Square Garden της Ευρωλίγκας. Μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ.

Όσο δεν προσπαθούν να μας πετάξουν κάτι ή να μας φτύσουν είναι από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σκιάχτρα» στην άμυνα, πολυφωνία στην επίθεση: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτίζαν

«Απολαυστικός Παναθηναϊκός με εξαιρετική άμυνα και πολλούς πρωταγωνιστές»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Βελιγράδι

Μοντέρο σε mode… εκτέλεσης στη Roig Arena - Η μυθική εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του!

Ισοφάρισε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της Euroleague ο Ολυμπιακός!

Πενιαρόγια: «Θρύλος ο Ομπράντοβιτς, τρέφω τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπό του»

Με ψυχή πρωταθλητή Ευρώπης ο Ολυμπιακός γύρισε από το -28 και ξέρανε τη Βαλένθια στην παράταση!

Βαθμολογία Euroleague: Μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός, ακολουθεί με 4-1 ο Ολυμπιακός

Ομπράντοβιτς: «Η ιδέα μου ήταν να γίνουμε ξανά μία οικογένεια και ο Παναθηναϊκός την αποδέχθηκε - Είμαι περήφανος»

Πενιαρόγια: «Παλέψαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός άξιζε να νικήσει»

Ο Ρόμπινσον εκτέλεσε τη Μακάμπι στην εκπνοή με τρίποντο και η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες!