Με τις ώρες από την στιγμή της ένταξής του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού να λιγοστεύουν ο Χέιζ-Ντέιβις, ο οποίος από τα ξημερώματα είναι στην Αθήνα, είχε φροντίσει νωρίτερα να αποχαιρετήσει το ΝΒΑ και τους Σανς με ένα μήνυμά του στο instagram.

«Σε όσους βοήθησαν ή είδαν το παιδί να μεταφέρει μια τσάντα γεμάτη μπάλες μπάσκετ, γυαλιά για ντρίμπλα και κώνους στο γυμναστήριο κάθε μέρα στις 5:30 το πρωί με ένα όνειρο — αυτό απέδωσε και τα κατάφερε. Εις υγείαν αυτού του κεφαλαίου και των πολλών που θα γραφτούν ακόμα», έγραψε ο Αμερικανός άσος σε μια σειρά από φωτογραφίες του με τους Σανς και όχι μόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Χέιζ-Ντέιβις είναι στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτησε Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις

To μπουγέλο στον Λυκογιάννη μετά το «διπλό» του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!