Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γερμανία και στο Βερολίνο, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Άλμπα (4/4, 21:00) για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο γκαρντ της γερμανικής ομάδας, Μάρτιν Χέρμανσον, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν για το ροζ φύλλο, ειδικά μετά τη βαριά ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια στην προηγούμενη αγωνιστική.
«Παίζουμε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν στην EuroLeague την Παρασκευή. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, ειδικά επειδή απογοητεύσαμε τόσο πολύ τους οπαδούς μας στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Βίρτους. Φυσικά, αυτό το ματς είναι ακόμα στο μυαλό μας.
Γι' αυτό εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε καθημερινά στην προπόνηση για να γίνουμε καλύτεροι και να αποκτήσουμε πάλι τον ρυθμό μας. Οι οπαδοί μας να περιμένουν από εμάς το 110% της αφοσίωσης μας στο ματς», ανέφερε αναλυτικά.